(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Šlehačkové řezy Margot-děkuji vareni.cz
Potřebné ingredience
potření libovolný džem těsto,poleva 1/2 hrnku mléko 2 hrnky hladká mouka 1 balíček prášek do pečiva 2 ks vejce 1 balíček vanilkový cukr 250 ml šlehačka 1/2 hrnku olej 100 g čokoláda Margot 1 hrnek cukr moučka
Postup přípravy
Do mísy nastrouháme čokoládu margot. Přidáme, mouku, moučkový cukr, vanilkový cukr, prášek do pečiva a sypkou směs promícháme. Přilijeme šlehačku, olej, mléko a znovu důkladně zamícháme.
Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný hluboký plech, nebo do větší kulaté koláčové či dortové formy. Šlehačkové řezy Margot pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut.
Upečené šlehačkové řezy Margot necháme vychladnout, pak je potřeme pikantním džemem a přelijeme čokolad.polevou. Doporučuji džem z červeného nebo černého rybízu. Pokud je ozdobíme ještě šlehačkou, získáme výborný zákusek.
Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný hluboký plech, nebo do větší kulaté koláčové či dortové formy. Šlehačkové řezy Margot pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut.
Upečené šlehačkové řezy Margot necháme vychladnout, pak je potřeme pikantním džemem a přelijeme čokolad.polevou. Doporučuji džem z červeného nebo černého rybízu. Pokud je ozdobíme ještě šlehačkou, získáme výborný zákusek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vlasta33
(upraveno)
26. 1. 2013, 19:00
super
tomulinecek
(upraveno)
26. 1. 2013, 17:41
Vypadají krásně